SEnses arts

"Hjärtligt välkommen. Så fint att just du hittade hit ✨. Min önskan är att målningarna ska ge dig ljus, glädje & healing ✨. 10% av varje såld tavla går till den ideella organisationen Suicide Zero."

Om mig

Hejsan, du är så varmt välkommen hit. Jag använder mig av namnet Sachiko Eklöf när jag målar, de har en speciell betydelse för mig och den konst jag skapar.

 

När jag föddes i Tokyo fick jag Sachiko som tilltalsnamn. Sachiko betyder barn av lycka. Min önskan är att lyckan sprider sig till dig genom konsten och att den lyckan och energin hjälper dig att hitta åter tillbaka hem till ditt hjärta, åter tillbaka till den du verkligen är. 

Eklöf är efternamnet jag fick när jag kom till Sverige. Eken sägs vara en symbol för ett långt liv.

 

 Sedan barnsben har jag älskat att måla och vara i kreativiteten. Det har varit allt från att skissa och avbilda växter till att måla med akrylfärg. Mitt hjärta slår lite extra för healning, frekvenser och enegriger. Helande energier skickas in i målningen undertiden de skapas. Jag önskar att målningarna kommer hjälpa just dig att SE dig själv som den fantastiska skapelse du är och att du själv kan välja att leva ett långt liv i lycka. 

 

Med värme och ljus till dig/ Sachiko.E